NYHEDER

AMETSIS

NYHEDER

NYT FRA AMETSIS

Presse

Er du journalist og har du spørgsmål eller ønsker du mere information om ametsis hjælper vi dig gerne.


Venligst kontakt
Marketingchef
Mia Thrue Fossing

email: mia@ametsis.dk

Nye køkkengadgets: Hvidløgskatapult og pizzasaks


Hvordan kan man presse hvidløg uden at få det på fingrene? Og hvordan skærer og serverer man den perfekte pizzaslice? Det er blot nogle af de køkkenudfordringer, som australske Dreamfarm har fundet løsningerne til. Mød dine nye bedste venner i køkkenet: ”Garject” og ”Scizza”.

Sistema drikkedunk vinder igen stjerner


Magasinet Aktiv Træning har anmeldt sistema drikke flaske Tritan Active og den var de så glade for, at de næsten giver den fuldt hus på stjernerne.

Aktiv Træning er et magasin om motion. De er kendte for at rådgive om motion og sundhed. Det sker blandt andet i form af spændende artikler, nye undersøgelser og diverse produktanmeldelser.


Nyhed fra sistema


Sistema har som noget nyt udviklet denne fine 900ml Adventure outdoor flaske lige til at hænge på tasken og tage med på tur. Den er lavet i et materiale der hedder titan som ligner glas, men er lettere og stærkere hvis man skulle være så uheldig at tabe den feks. på en sten. 

Drikkeflasken har desuden en lækagesikret teknologi og trykknap, der åbner låget til en bred hældetud så man hurtigt kan få slukket tørsten.

Sig farvel til fryseposen


Hvert år smider en dansk hustand i gennemsnit 50 kg plastik i skraldespanden. Samtidig udgør plastik en tredjedel af al henkastet småt affald i Danmark. De fleste af os ved godt, at plastik er en af de helt store klimaskurke i vores samfund, men hvad er alternativerne? Produktserien Stasher er et godt og bæredygtigt alternativ til fryseposen, som de fleste af os bruger i det daglige.

Sistema drikkedunk kåres som klar testvinder


En flaske vand er din bedste ven, når pulsen er høj, og sveden pibler ned ad nakken. Men hvilken skal du vælge? Iform har testet og vurderet seks drikkedunke, hvor sistema tritan active bottle er testvinderen ud af de seks.

Sistema termoflaske kåres af BBC Food


Kåret som vinder af BBC Food i deres test ”Best sports water bottles”.

Absolut en af årets bedst sælgende flasker, som vinder på det elegante og enkle design, moderne farver og evnen til at holde indholdet koldt i op til 12 timer og varmt i 6.